Presentation

Allmänspecialist och SSIH-läkare till Trosa Vårdcentral

Publicerad 5 november 2018

Trosa Vårdcentral

Vi söker nu allmänspecialister och SSIH-läkare till Trosa Vårdcentral. Välkommen att utveckla och utvecklas hos en av Sörmlands största arbetsgivare!

SSIH-läkare
Vi är en SSIH-enhet stationerad på Trosa vårdcentral som har patienter boende i Trosa och Gnesta kommun. Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du ska ha Specialistutbildning som allmänspecialist alternativt geriatriker. Eftersom tjänsten innebär resor ska du ha körkort. För att trivas i rollen bör du vara ansvarsfull och tillmötesgående, trygg i din läkarroll och ha god sammarbetsförmåga.

SSIH-läkare till Trosa Vårdcentral. Läs mer och ansök här

Allmänspecialist
I ditt dagliga arbete ingår patientbesök med allt från planerade besök så som årskontroller och uppföljningar vid diabetes, hjärtsvikt etc till att ta korta och ibland också akuta besök så som sårskador och olycksfall. I vår lätt-akut träffar du patienter med lättare besvär så som halsfluss, öroninflammationer, hudutslag etc. Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin med specialistintyg från Socialstyrelsen. Du är flexibel, pålitlig och ansvarfull och har förmågan att jobba lösningsfokuserat även i stressiga situationer.

Allmänspecialist till Trosa vårdcentral. Läs mer och ansök här