Presentation

Jobba som läkare hos Min Doktor

Publicerad 6 november 2018

Min Doktor

I samarbete med dig som specialistläkare utvecklar Min Doktor digitala vårdmöten till att göra allt större nytta för patient och samhälle

Som läkare kommunicerar du med patienten främst via text, men väljer själv om du vill använda telefonsamtal, foto och/eller video för bästa bedömning.

Här handlägger du inte bara patienter utan du är med och påverkar hur tekniken kan vara till nytta för vårdprocessen. Hos oss får du daglig fortbildning i tjänsten och regelbundna utbildningstillfällen.

Vi erbjuder
Kanske är du Min Doktors första digitala heltidsläkare? Eller vill du arbeta deltid? Vi erbjuder olika lösningar om du vill jobba åtminstone 20-30h/månad, och inte arbetar för någon annan digital vårdgivare.

Kvalifikation
Vårt krav är att man är färdigspecialist eller har gjort minst halva sin ST-tjänstgöring.

Läs mer och ansök till våra tjänster här

Min Doktor
Min Doktor erbjuder patienter med behov av primärvård en snabb läkarkontakt när de behöver det, oavsett var de befinner sig. Grunden till Min Doktors tekniska plattform lades för fem år sedan när vi började handlägga UVI genom skriftliga svar på den empiriska diagnostiken. Idag tar vi emot ett fyrtiotal symptomkategorier och nästa steg är att möta patienter med kroniska besvär.