Presentation

Region Norrbotten söker specialister i allmänmedicin

Publicerad 6 november 2018

Region Norrbotten

Vi söker specialister inom allmänmedicin eller legitimerade läkare till Region Norrbotten, som är intresserade av specialisttjänstgöring inom allmänmedicin.

Som allmänläkare hos oss får du använda hela din medicinska bredd av kunskaper och ta hand om många olika patienter. Du kommer att ha möjlighet att påverka strukturen och innehållet i ditt arbete beroende på vilken typ av hälsocentral du är intresserad av att arbeta på – antingen i en stad eller på landsbygden.

Region Norrbotten erbjuder alla specialister i allmänmedicin som under 2018 tecknar sig för att arbeta inom regionens primärvård ett unikt erbjudande. Det består i att du, utöver lön och regionens förmånliga tjänstepension, får extra månatliga inbetalningar till en kapitalförsäkring. När du arbetat hos oss i de tre år som erbjudandet avser tillfaller en premie dig i form av tjänstepension.

Läs mer och ansök till tjänsten här

Region Norrbotten

Som anställd i Region Norrbotten får du arbeta i en stimulerande miljö där du kan vara med och påverka och göra skillnad för en bättre hälsa i länet. Vi erbjuder bra anställningsvillkor med bland annat flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och tillägg till föräldraförsäkringen. Region Norrbotten bidrar även med kompetensutveckling i ledarutvecklingsprogram, kurser, föreläsningar, mentorskap, nätverk och forskningsprojekt. Region Norrbotten har fem sjukhus, 33 hälsocentraler och är bland de ledande i Sverige inom e-hälsa.