Annons
Kurser i Uppsala

Fristående kurser för läkare inom medicin och farmaci i Uppsala

Publicerad 15 mars 2021

Fördjupa dina kunskaper inom medicin och farmaci vid Uppsala universitet – nya kurser ger förutsättningar för att möta framtiden inom hälsa, vård och läkemedel.

Med utökat antal platser och många nya kurser, kan du fördjupa dina kunskaper. Uppsala universitet erbjuder ett stort utbud av fristående kurser inom medicin och farmaci med start hösten 2021. Ansökan är öppen 15 mars – 15 april. Utbildningarna bedrivs helt eller delvis på distans.

Du får möjlighet att vidareutbilda dig, öka din kompetens och fördjupa dina kunskaper.

Uppsala universitet

Utbildningarna är ofta nära förknippade med de kliniska verksamheterna. Våra lärare och föreläsare har nära kontakt med praktisk omvårdnad och behandling och många är även i forskningsfronten inom sina respektive områden.

Klicka här för mer information