Annons
Magisterutbildning i demensvård

Magisterutbildning i demensvård för läkare hösten 2021

Publicerad 4 maj 2021
Foto: Getty Images

Gå en webbaserad distanskurs 60 hp på halvfart med start hösten 2021. Anmäl dig senast den 25 september 2021

Karolinska Institutet Uppdragsutbildning erbjuder i samarbete med Stiftelsen Silviahemmet en unik utbildning för dig som är läkare och vill ha en fördjupad förståelse inom demensområdet. Den tar dig genom forskning, bästa praxis samt ger dig redskap att möta personer med demenssjukdom på ett professionellt sätt oavsett om de är i tidig eller sen sjukdomsfas.

Utbildningen vänder sig också till dig som vill få stöd i förändrings- och utvecklingsarbetet inom demensområdet på den egna arbetsplatsen. Den ger dig möjlighet att medverka till utvecklingen av en effektiv och kvalitativt säkrad demensvård.

Magisterutbildningen i demensvård är utformad för att du ska kunna studera samtidigt som du arbetar.

Klicka här för att läsa mer och ansök

Tipsa dina kollegor! Vi erbjuder även en magisterutbildning i demensvård för arbets- och fysioterapeuter, samt en interprofessionell demenskurs för tandläkare, tandhygienister, logopeder och audionomer.

Karolinska Institutet

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står KI för den enskilt största andelen av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar.