Annons
Framtidens Specialistläkare 26-28 september 2023

Välkommen till Framtidens Specialistläkare 2023

Publicerad 24 november 2022

Kongressen handlar i år om kommunikation (delmål b1/STb1), likarätt (delmål a2/STa4), handledning (delmål a1/STa6) och fortbildning. Vi ser fram emot att få träffas fysiskt för att kunna bilda nätverk, inspireras, dela med oss och växa tillsammans!

Kongressen välkomnar alla läkare och alla som jobbar med läkarutbildning. Är du AT-, BT- eller ST-läkare, specialist, handledare, studierektor, utbildare, utbildningsadministratör, läkarchef, verksamhetschef – så är detta kongressen för dig!

Kongressen äger rum på Malmö Arena, där vi som alltid bjuder på god mat, härlig stämning och oändligt högt i tak. Under alla dagarna skämmer Malmö Arenas personal bort oss med påkostade fikastunder och riktigt god lunch. Både tisdag och onsdag kväll bjuder vi in till Afterwork mingel i utställningen, där ni får tid att träffa varandra samt alla våra spännande samarbetspartners. På onsdagskvällen bjuder vi även på en festlig kongressmiddag med god mat, musik och dans.

Välkommen till kongressen 26-28 september på Malmö Arena.

Klicka här för att läsa mer och anmäl dig

Framtidens Specialistläkare

Ett av kongressens viktigaste syfte är att kunna erbjuda utbildning till alla Sveriges läkare, oavsett specialitet. Programmet utformas därför i linje med de specialitetsövergripande ST-målen, såväl för utbildning enligt ST2015 och ST 2021 som finns i Socialstyrelsens målbeskrivningar. Detta uppnås genom ett urval av föreläsningar, interaktiva moment och kurser. Alla kan välkomnas till en arena med en riktigt bra lärmiljö i fokus!