Annons
Webbkurs

Magisterutbildning i demensvård för läkare, 60 hp

Publicerad 24 november 2020

Magisterutbildningen i demensvård är en unik utbildning för dig som är läkare. Utbildningen ges på distans och halvfart så att du kan kombinera studier med arbete. Magisterutbildningen är framtagen i samarbete med Silviahemmet. Efter examen erbjuds du titeln Silvialäkare, Silviahemmets diplom samt dekoration, som utdelas av H.M. Drottningen.

Magisterutbildningen i demensvård för läkare låter dig på ett kreativt sätt söka evidens och ta fram egna riktlinjer för hur den egna verksamheten ska hantera patienter med demens. Utbildningen har en unik pedagogik som på ett spännande och interaktivt sätt ger en bas och praktiska verktyg att arbeta med. Utbildningen är flexibel och passar dig som vill kunna arbeta samtidigt som du kompetensutvecklar dig på halvfart under två år. Utbildningen ges på engelska. 

Läs mer och anmäl dig på: ki.se/uppdragsutbildning/demens

Karolinska institutet

I Sverige står KI för den enskilt största andelen av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar.