Annons
Platform24

Vill du driva den digitala revolutionen och radikalt förbättra vården?

Publicerad 17 november 2021

Vi behöver fler läkare som vill vara med och utveckla våra marknadsledande digitala lösningar.

Baserat på AI, intelligent automatisering och djup medicinsk kunskap skapar vi förbättrad tillgänglighet och en enklare vardag för patienter och vårdpersonal. Se våra spännande roller inom teknik, medical content, innovation och förändringsledning.

Vi söker läkare för utveckling av framtidens intelligenta vårdtjänster. Klicka här för mer information och ansök

Klicka här för att läsa mer om Platform24

Om Platform24

Platform24 utvecklar systemstöd för sammanhållna digitala vårdkedjor som underlättar ökad tillgänglighet, effektivitet och medicinsk säkerhet. Vi är Nordens största företag när det gäller automatisk triage för att leda patienter till rätt vårdnivå och rätt vårdenhet, även i komplexa flöden längs hela patientvägen.

Bland våra kunder finns sjukvårdsregioner, privata vårdgivare och försäkringsbolag. Platform24 ägs av Investor AB och Apoteket AB.