Annons
Region Sörmland Nyköpings lasarett

Förhandsvisning av vårt nya akut- och operationshus

Publicerad 2 oktober 2023

Vi välkomnar vårdpersonal och studenter till en exklusiv förhandsvisning av vårt nya akut- och operationshus på Nyköpings lasarett!

Den 8 november 2023 bjuder vi in dig till våra nya lokaler på Nyköpings lasarett för en exklusiv förhandsvisning av spännande ny teknik, nya operationssalar, en helt ny akutmottagning, sterilcentral och mycket mer.

Vi bjuder på hög kompetens, enklare förtäring och härliga möten med förhoppningsvis blivande kollegor.

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig

Nyköpings lasarett

På Nyköpings lasarett bedrivs medicinsk, kirurgisk och psykiatrisk vård, såväl akut som planerad. Lasarettet svarar för vård och behandling av i första hand boende inom den södra länsdelen av Sörmland (Gnesta, Nyköping, Oxelösund och Trosa kommuner) med närmare 91 000 invånare.