Presentation

Rent a Doctor – ett givet första val

Publicerad 27 oktober 2016

Ann-Charlotte Nordström, Eva Domanders, Eva Andersson och Jony Chowdhury på Rent a Doctor.
Ann-Charlotte Nordström, Eva Domanders, Eva Andersson och Jony Chowdhury på Rent a Doctor.
Rent a Doctor är ett av de äldsta bemanningsföretagen för uthyrning av läkare i Sverige. Företagets medarbetare har omfattande erfarenhet av och kompetens inom vårdbemanning, och dess resursläkare utgör en naturlig del av svensk hälso- och sjukvård.

Rent a Doctor grundades redan 1994 av läkare för läkare. Trots tuff konkurrens inom bemanningsbranschen står företaget ut som en seriös aktör som har både sina resursläkare och sina kunder i fokus för sin verksamhet.
– Just nu står den svenska vården inför en mängd utmaningar och våra resursläkare är ett smörjmedel för att få sjukvården att fungera. Utan dem skulle vården drastiskt förändras, vårdköerna öka och patientsäkerheten minska. De utgör inte hela lösningen, men en del, och en av deras största styrkor är att de skapar en kontinuitet där det tidigare inte har funnits en, konstaterar vd Eva Domanders, som även sitter i styrelsen för bland annat Bemanningsföretagen och Svenskt näringsliv.

Personlig kontakt avgörande
För röntgenläkaren Johan Järte är Rent a Doctor det perfekta sättet att upprätthålla och utveckla sin kompetens samtidigt som han är verksam inom life science, bland annat läkemedelsindustrin, biotech och i olika styrelser.
– Jag vill kunna planera min egen tid och landstingen har aldrig erbjudit så flexibla anställningsmöjligheter att jag vill arbeta där. Jag trivs med att komma in och hjälpa till, för det gör att jag håller mig à jour med en av de roligaste och bredaste specialiteterna, i alla fall enligt mig. Orsaken till att jag valde Rent a Doctor är tveklöst den personliga och mycket lyhörda kontakten med företaget och deras aktiva strävan att få allting att fungera så bra som möjligt, både för mig och för sina kunder.

Skräddarsyr uppdrag
Målet är att bli resursläkarnas första val och för att uppnå det arbetar Rent a Doctor nära sina kunder, både för att utforma heltäckande avtal och för att kunna skräddarsy uppdragen efter sina konsulters behov och önskemål.
– Jag tänker sticka ut hakan och kalla Rent a Doctor för det bästa vårdbemanningsföretaget i Sverige. Vi erbjuder förmånliga villkor och oerhört kompetenta konsultchefer som har specialistkompetens inom sina områden. Det medför att de har insikt i svensk sjukvård, vilket gör det möjligt för oss att vara lösningsorienterade och arbeta enligt våra värdeord – vi vill vara professionella, engagerade och personliga, för alla parter, avslutar enhetschefen Ann-Charlotte Nordström.

Rent a Doctor
Sedan starten 1994 har Rent a Doctor vuxit till ett av de största och marknadsledande vårdbemanningsföretagen i Sverige. Företaget har bemannat vården i snart 20 år och har samlat på sig lång branscherfarenhet vilket gör det till en självklar partner när det gäller läkarbemanning.

Rent a Doctor
Fyrverkarbacken 28
112 60 Stockholm
Tel: 08-54 58 50 50
E-post: work@rentadoctor.se
www.rentadoctor.se

www.rentadoctor.se