Presentation
Novo Nordisk

Inspirerende karrieremuligheder hos Novo Nordisk

Publicerad 1 november 2017
Malene Krahl, Agon Hyseni og Karin Wåhlander. Foto: Michael Altschul
Malene Krahl, Agon Hyseni og Karin Wåhlander. Foto: Michael Altschul

Novo Nordisk er en global lægemiddelvirksomhed, som har en vision om at bekæmpe diabetes og andre alvorlige, kroniske sygdomme. Det er en engageret og ansvarsfuld virksomhed, som tilbyder mange spændende karrieremuligheder for læger.

At arbejde for Novo Nordisk indebærer en fantastisk mulighed for at udvikle lægemidler til mennesker som har brug for dem, og for at gøre en stor forskel som læge. Karin Wåhlander, VP for Medical & Science inden for Biopharm hos Novo Nordisk, fortæller at hun søgte ind i virksomheden, fordi den netop giver muligheden for at ændre livet for mennesker over hele verden.
– Novo Nordisk er en stor lægemiddelvirksomhed med en masse kompetente medarbejdere, og det er et fantastisk stimulerende miljø. Vi har en varm stemning, og virksomheden er engageret i samfundet og forsøger at tage ansvar, hvilket jeg synes er positivt. For mig personligt indebærer min stilling her, at jeg har mulighed for at arbejde med det jeg elsker, fortæller Karin, som er uddannet speciallæge i Göteborg og tidligere har arbejdet inden for lægemiddelbranchen.

Store muligheder for efteruddannelse
Hun pointerer, at alle de kompetencer der er samlet hos Novo Nordisk, giver en dynamisk udveksling af kundskaber, og at der findes et væld af muligheder for at videreuddanne sig inden for forskellige områder.
– Udover interne kurser kan man også deltage i kongresser og konferencer eller deltage i eksterne kurser. Der findes også en konstant kontakt med omverdenen i form af myndighedsinteraktioner, samt samarbejde med universitetssygehuse i mange lande i forbindelse med udførelsen af kliniske studier. Vi er en dansk virksomhed og hovedkontoret findes i Bagsværd i Nordjælland, men vores kollegaer er præget af mangfoldighed, og man byder kompetencer og perspektiver fra hele verden velkommen.

Mange forskellige karriereveje
Karrieremuligheder er der heller ikke mangel på, og Karin Wåhlander understreger, at så længe man viser, at man har drive og er omstillingsparat, er der store muligheder for at avancere og få nye beføjelser.
– Man kan vælge mellem mange karriereveje, men jeg vil også understrege, at dette er en arbejdsplads, hvor man ligeledes får chancen for at udvikle sig som menneske. Vi har alle forskellig baggrund, men vi arbejder mod samme mål, og resultatet er et inspirerende og interessant miljø, afslutter hun.

Novo Nordisk

I Novo Nordisk ønsker vi at skabe forandring for at bekæmpe diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme. Novo Nordisk er en global lægemiddelvirksomhed, som igennem mere end 90 år har stået for innovation og lederskab indenfor diabetesbehandling. Dette langvarige engagement har givet os de erfaringer og kompetencer, som i dag gør det muligt også at hjælpe med at bekæmpe andre alvorlige kroniske tilstande: hæmofili, vækstforstyrrelser og fedme.

Novo Nordisk A/S
Tlf.: +45 4444 8888

www.novonordisk.com