Presentation

ST-läkare och allmänspecialister till Sätra Din Hälsocentral i Gävle

Publicerad 30 oktober 2018
Foto: Håkan Edvardsson
Foto: Håkan Edvardsson

Nu söker vi ST-läkare och specialistläkare i allmänmedicin till Sätra Din Hälsocentral i Gävle!

Är du intresserad av en tjänst hos oss och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss? Vi ser dig och dina idéer som en tillgång och du kan påverka och vara delaktig i det du har särskilt intresse för.

Hälsocentralen utmärks av ett gott samarbete mellan alla yrkesgrupper och välkomnande stämning. Vi har tre fastanställda specialister i allmänmedicin, en specialist i allmänmedicin med hyrläkarkontrakt, en erfaren legitimerad läkare samt två ST-läkare.

Vi söker specialist i allmänmedicin
Du kommer att möta patienter i alla åldrar med en stor variation av diagnoser.

Arbetet är strukturerat så att du som specialist kan dela med dig av din kunskap till utbildningsläkare på olika nivåer, allt från läkarassistenter, AT-läkare till ST-läkare. Hälsocentralen ansvarar för läkarinsatser på ett vård -och omsorgsboende med 120 platser, hemsjukvård, gruppboenden samt BVC.

Vi lägger stor vikt vid utveckling och utbildning på arbetsplatsen, bland annat i form av schemalagd fortbildning varje månad. Varje vecka finns dessutom tid avsatt för kollegial diskussion av patientfall och andra yrkesspecifika frågor samt ett internt utbildningstillfälle.

För mer information om tjänsten som specialistläkare och ansökan, klicka här

Vi söker ST-läkare
Hos oss får du en bred, flexibel ST-utbildning och stor chans att påverka planeringen. Du arbetar självständigt men specialister finns alltid på plats för daglig handledning. Du träffar den personliga handledaren regelbundet och diskuterar patientfall samt den personliga och professionella utvecklingen.

Du får förmåner som utbildningsersättning och möjlighet till utlandspraktik. Vi har schemalagda ST-träffar där alla ST -läkare träffas med temadagar, föreläsningar samt utbyte av erfarenheter. På vår digitala mötesplats för ST-läkare hittar du allt du behöver.

Primärvården i Gävleborg håller en hög kvalitet på ST-utbildningen och hälsocentralen har genomgått en SPUR-inspektion. Vi har ett eget kursprogram för kompetenserna; barn- och ungdomssjukvård, kommunikation, ledarskap, handledarskap, vetenskap- och kvalitetsarbete samt läkemedel. Du har stora möjligheter att styra över din arbetstid.

För mer information om tjänsten som ST-läkare och ansökan, klicka här

Sätra Din Hälsocentral
Sätra Din hälsocentral i Gävle är en medelstor hälsocentral med knappt 40 medarbetare. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist, apotekare och läkarassistenter. Vi arbetar strukturerat med sjukskrivningar i ett nära samarbete med vår rehabkoordinator. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagningen men vi ansvarar också för läkarsinsatser i hemsjukvård och särskilt boende.

Sätra Din hälsocentral tillhör Primärvården Gävle i Region Gävleborg.

www.regiongavleborg.se/