Presentation

Distriktsläkare sökes till vårdcentraler i Uppsala län

Publicerad 1 maj 2019
Enköping

Vill du vara med och utveckla den framtida vården tillsammans med oss?

Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Just nu söker vi distriktsläkare till följande vårdcentraler:

Enköpings husläkarcentrum

Östhammars vårdcentral

Eriksbergs vårdcentral

Flogsta/Stenhagens vårdcentral

Äldrevårdsenheten

Nya Almunge vårdcentral

Årsta vårdcentral

Heby vårdcentral

Örsundsbro vårdcentral

Gränbystadens vårdcentral

Primärvården Region Uppsala

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. goda möjligheter till kompetensutveckling och egen forskning, bland annat kopplat till våra Akademiska vårdcentraler.

Region Uppsala jobb logotype