Jobb
Jobba i Gävleborg

Funderar du på en nystart som läkare?

Publicerad 1 juni 2020

Region Gävleborg söker läkare till hela länet – både i stan och på landet, både i slutenvården och i primärvården.

Vi erbjuder dig som läkare ett meningsfullt arbete i en spännande arbetsmiljö. Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i.

Vårt län består av landskapen Gästrikland och Hälsingland. Här finns skärgården med 450 öar, djupa skogar med lo, varg och björn. Vi har två nationalparker och världsarvet Hälsingegårdar som vi är mäkta stolta över.

Du får:

  • En enklare vardag – nära hemmet, jobbet, naturen och allt annat
  • Skräddarsydda lösningar för din anställning
  • Vi satsar på utveckling av god och nära vård

Välkommen till oss som läkare, klicka här för att se våra lediga tjänster

Hos oss i Region Gävleborg får du utveckla dina kunskaper i en dynamisk verksamhet med många personalförmåner.

Vill du forska finns det goda möjligheter att få stöd och handledning. Centrum för forskning och utveckling samarbetar bland annat med Uppsala universitet och Högskolan i Gävle.

OM Gävleborg

Hälso- och sjukvård utgör den största delen av Region Gävleborgs verksamhet. Utbildning på våra folkhögskolor, kultur och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom folktandvården som drivs som ett bolag ägt av Region Gävleborg.
Vi bygger för framtiden och satsar mycket på nya och bättre lokaler de kommande åren. Primärvården är väl utbyggd med hälsocentraler över hela Gävleborgs län. Klinisk träningsverksamhet finns på flera platser i länet och vårt kliniska träningscentrum finns i Gävle.
Vi jobbar för ett livskraftigt Gävleborg med hjälp av vår värdegrund: respekt och ödmjukhet, öppenhet och ärlighet samt professionalism och ansvar.
Med cirka 6500 anställda är Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg.

www.regiongavleborg.se