Annons
Onlinekurser

Onlinekurser för hälso- och sjukvårdspersonal

Publicerad 24 november 2020

Fler än 3100 deltagare från Hälso- och sjukvården och socialtjänsten har registrerat sig på någon av Medsters kurser.

Medsters vision är att all sjukvårdspersonal ska ha möjlighet att lära sig mer om sitt fält. Att lära sig ska vara roligt och lättillgängligt. Vi vill eliminera det hinder för lärande som resavstånd kan innebära. Vi vill sänka barriärerna och göra kurser tillgängliga även för den som har en pressad vardag.

Vi har kvalitetsgranskade och certifierade kurser inom olika specialitetsområden för läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, logopeder, anhöriga, äldrevårdspersonal och socionomer.

Klicka här för att läsa mer

Medster

Medster AB är ett medicinskt utbildningsföretag. Den medicinska kunskapen förnyas oerhört fort. Det vi lärde oss på en utbildning för fem år sedan kanske inte gäller längre. Därför behöver vi alla gå in i våra yrken med inställningen att det krävs ett livslångt lärande för att upprätthålla kvalitén.