Jobb
Jobba i Sörmland

Skapa Sveriges friskaste län som läkare hos oss

Publicerad 24 november 2020

Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet – Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med vår utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända.

Kompetensutveckling
Som läkare hos oss kan du känna dig trygg med att du erbjudas goda förutsättningar för att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll. Bland annat ges du möjlighet att delta i regelbundna träffar, seminarium, utbildningar samt divisionsövergripande kompetensdagar där du själv får möjlighet att vara med och påverka innehållet. Vi har också vårt eget kliniska träningscentrum där medarbetare inom hälsa och sjukvård kan delta i utbildningar som utgår från den kliniska vardagen.

Bidrag för forskning
Vi uppmuntrar kliniknära forskning. Du som vill kombinera din kliniska tjänstgöring med forskning har goda förutsättningar till det. Du har möjlighet också att söka ekonomiskt stöd för att bedriva ett forskningsprojekt hos FOUcentrum. Medel kan sökas två gånger per år.

Arbete under jourkompledighet
Du får 180 procent av din lön om du arbetar på din jourkompledighet i en verksamhet som har behov.

Vill du veta mer?


Välkommen att kontakta oss redan idag.

Helena Ossmark
Projektledare, HR-Staben
Tel: 072-147 29 24
helena.ossmark@regionsormland.se

Följ oss på: facebook.com/regionsormlandJobbahososs/