Annons
Jobba i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss

Publicerad 17 november 2021

Som läkare i Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet – Sveriges friskaste län.

Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region.

Stor vikt vid kompetensutveckling
Som läkare hos oss kan du känna dig trygg med att du erbjuds goda förutsättningar för att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll. Bland annat ges du möjlighet att delta i regelbundna träffar, seminarier, utbildningar samt divisionsövergripande kompetensdagar där du själv får möjlighet att vara med och påverka innehållet. Vi har också vårt eget kliniska träningscentrum där medarbetare inom hälsa och sjukvård kan delta i utbildningar som utgår från den kliniska vardagen.

Bidrag för forskning
Vi uppmuntrar kliniknära forskning. Du som vill kombinera din kliniska tjänstgöring med forskning har goda förutsättningar till det. Du har möjlighet också att söka ekonomiskt stöd för att bedriva ett forskningsprojekt hos FoU­-centrum. Medel kan sökas två gånger per år.

Arbete under jourkompledighet Du får 180 procent av din lön om du arbetar på din jourkompledighet i en verksamhet som har behov.

Varmt välkommen till oss i Region Sörmland!

Klicka här för att se våra lediga tjänster

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss redan idag.

Lisa Bohm
HR-specialist, HR-Staben
072-146 5418
lisa.bohm@regionsormland.se

Följ oss på: facebook.com/regionsormlandJobbahososs/