Presentation

Psykiater till vuxenpsykiatriska mottagningen vid SÄS

Publicerad 18 april 2018
Foto: Per Stålfors

Just nu söker vi förstärkning med en psykiater som vill arbeta på vår vuxenpsykiatriska mottagning vid SÄS i Borås.

SÄS är ett lagom stort sjukhus i en region som satsar på psykiatrin. Här har du som medarbetare stor möjlighet att påverka utvecklingen på ett sätt där din kompetens tillvaratas för patienternas bästa. År 2020 står vår nya psykiatribyggnad klar med en helt ny vårdmiljö och möjlighet att i en läkande miljö erbjuda den bästa vården för våra patienter. Öppenvården är basen i klinikens arbete och där arbetar vi i tvärvetenskapliga team.

Vi söker dig som är inriktad på arbetet som allmänpsykiatriker och trivs med konsultationsarbete till andra vårdaktörer. Vi förväntar oss att du deltar i bakjourlinjen. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Möjlighet finns att arbeta hemifrån någon dag per vecka. Tillträde snarast.

Välkommen med din intresseanmälan via e-post eller telefon till vår läkarchef:
Guillermo de Freytas
tel: 0700-20 76 10
e-post: guillermo.de.freytas.rodriguez@vgregion.se