Presentation

Psykiatriker till SÄS i Borås och till öppenvårdsmottagningen Mark

Publicerad 6 november 2018
– Att vi har läkare från många olika länder skapar en bra stämning och mycket energi. Det är lätt att trivas som läkare här, säger läkarchefen på VUP i Borås, Guillermo De Freytas (tvåa från vänster). Här med sina kollegor. Foto: Per Stålfors
Foto: Per Stålfors

Vi söker psykiaterkollega till heldygnsvården vid SÄS i Borås och öppenvårdsmottagningen Mark i centrala Skene.

Vi söker dig som är inriktad på arbetet som allmänpsykiatriker och trivs med konsultationsarbete till andra vårdaktörer. Vi förväntar oss att du deltar i bakjourlinjen. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Möjligheten finns att arbeta viss tid på distans.

Välkommen med din intresseanmälan via e-post eller telefon
Sektionschef och tillträdande läkarchef Magnus Skog,
tel: 0706-89 80 73
e-post: magnus.skog@vgregion.se

Södra Älvsborgs sjukhus
Vuxenpsykiatriska kliniken vid SÄS – Södra Älvsborgs sjukhus har drygt 400 medarbetare. SÄS är ett lagom stort sjukhus i en region som satsar på psykiatrin. Här har du som medarbetare stor möjlighet att påverka utvecklingen på ett sätt där din kompetens tillvaratas för patienternas bästa. År 2020 står vår nya psykiatribyggnad klar med en helt ny vårdmiljö och möjlighet att i en läkande miljö erbjuda den bästa vården för våra patienter. Öppenvården är basen i klinikens arbete och där arbetar vi i tvärvetenskapliga team.