Jobb
WeMind Jobba hos oss

Framtida kollega på WeMind?

Publicerad 9 oktober 2024

Till årsskiftet öppnar WeMind en ny utredningsenhet i centrala Jönköping där vi kommer utföra neuropsykiatriska utredningar för små barn, äldre barn, ungdomar och vuxna. Just nu söker vi läkare och psykologer till vår nya enhet.

Vi söker mer specifikt dig som trivs i en flexibel arbetsmiljö, är självständig men samtidigt värdesätter delaktighet och samarbete. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan och liksom oss på WeMind brinner för att leverera bästa möjliga vård.

Det vi kan erbjuda dig är

  • En trygg anställning genom kollektivavtal, försäkringar och pension
  • Konkurrenskraftig lön
  • Flexibel arbetssituation med möjlighet till distansarbete
  • Friskvårdsbidrag

Utöver ovanstående blir du också en del av ett kompetent och engagerat team med kollegor i olika delar av landet som gärna samarbetar och utbyter erfarenheter. Du har goda möjligheter att påverka och forma din egen roll och arbetsplats, då du kommer att vara med och starta upp mottagningen tillsammans med dina nya medarbetare.

Du kan även vänta dig kvalitativt stödmaterial med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen samt möjlighet till kompetensutveckling.

Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med mig:
Ulrika Von Sivers
ulrika.von.sivers@wemind.se

Hoppas att vi hörs!